Reinigingsmiddelen kopen

Gebruik de juiste reinigingsmiddelen

Het gebruik van reinigingsmiddelen maakt het schoonmaken van allerlei oppervlakken een stuk eenvoudiger. Er zijn diverse middelen beschikbaar voor allerlei oppervlakken en ook voor bepaalde soorten vlekken. WOLA adviseert u de Ecolab maxx 2 lijn te proberen. Hiermee bent u verzekerd van een perfect resultaat en gebruikt u een schoonmaakmiddel dat niet schadelijk is voor het milieu. Zo kunt u reinigingsmiddelenvan van de Exolab maxx lijn kopen voor het verwijderen van vetvlekken en het verwijderen van hardnekkige zwarte strepen en ander vuil. Door Ecolab maxx 2 te gebruiken wordt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Als u namelijk een reinigingsmiddel gebruikt dat eigenlijk niet voor de betreffende oppervlakte bedoeld is, of voor het soort vuil dat u wilt verwijderen, dan zult u merken dat het schoonmaken erg lastig gaat. Dit voorkomt u met Ecolab maxx 2.

Een schoonloopmat scheelt u veel poetswerk

Mensen die van buiten komen hebben altijd straatvuil onder hun schoenen. Als u wilt voorkomen dat dit straatvuil mee naar binnen wordt genomen dan is een schoonloopmat een ideale oplossing. Veel mensen denken er niet aan om hun voeten te vegen op de deurmat. Een schoonloopmat is veel langer, zodat het vuil dat ongewild onder de schoenen wordt meegenomen automatisch verwijderd wordt terwijl uw bezoek naar binnen loopt.

Ecolab Apex: super efficiënt vaatwasmiddel voor het grotere werk

Draait uw vaatwasser 24/7? De Ecolab Apex schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het grotere werk en zeer geschikt voor bijvoorbeeld zorginstellingen, restaurants of andere bedrijven/instanties waar de vaatwasser overuren draait. Ecolab Apex is een vloeibaar vaatwasmiddel die uiterst geconcentreerd is en ook op lagere standen en/of aangekoekte resten van de vaat superschoon krijgt. Ook eens het voordeel ervaren van Ecolab Apex vaatwasmiddel? Bestel het online via WOLA.nl